• Нямате продукти в количката.
    • Начин на плащане

     ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:

     Всички цени на стоките в електронния магазин са в български лева. Обявените цени на стоките са окончателни, важат за деня на поръчката и са с включен ДДС. Цената на отделните предлагани стоки е поставена непосредствено до снимката на съответната стока.

      

     НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 

     1.   Чрез банков превод: 

     Предпочитан метод за плащане от много хора си остава банковият превод. Вариантите за осъществяване на самия превод са няколко, като цените варират. Ако пък използвате електронно банкиране, цената на услугата обикновено е с около 30-50% по-ниска, като отново има значение дали преводът е в рамките на една банка или е между две различни банки. Таксата при някои банки е фиксирана независимо от размера на превода, докато при други цената на услугата се формира като процент от изпращаната сума като е възможно да е определена и минимална такса. 

     При плащане чрез банков превод Клиентът трябва да нареди плащането по следната сметка на „Юромакс” ЕООД:

     Банка: УниКредит Булбанк АД

     BIC: UNCRBGSF

     IBAN: BG10 UNCR 7000 1500 0797 67

     В платежното нареждане трябва да се посочи номера на поръчката, датата, на която е направена, поръчаните стоки и общата дължима сума.

     2.    Чрез плащане на каса в нашият офис:

     Може да заплатите Вашата поръчка в брой на касата в нашият офис и да я вземете със собствен транспорт.

     Адрес: гр. София, ж.к. Дружба 1, бул. Проф. Цветан Лазаров 41 (Търговска база - Ди Трейд)


     3.    Чрез наложен платеж (плащане при доставянето на стоката):

     Много хора предпочитат да заплатят стоката в момента на получаването и. Заплащането на стоката и разходите по доставката, става при получаването на стоката от клиента, или от друго лице от негово име и за негова сметка, при положение, че то потвърди получаването на поръчаната стока. За да потвърди валидността на направената поръчка и да бъде уведомен за приблизителното пристигане на куриера на адрес, клиента ще бъде потърсен на посочения телефон за контакти. Куриер ще достави оригиналната фактура на адреса посочен от клиента.

      

    • ФИЛТЪР

    • Контакти

     Юромакс ЕООД

     : София 1592, бул. Проф. Цветан Лазаров, № 41
     : 0886 008 290
     :